Cennik

Dietetyk tłumaczący pacjentowi jadłospis

Pierwsza wizyta

  • analiza wyników badań i stanu zdrowia pacjenta
  • analiza nawyków żywieniowych
  • wydanie zaleceń żywieniowych na piśmie
  • ustalenie szczegółów dotyczących jadłospisu
Talerz ze zbilansowanym posiłkiem

Jadłospis

  • opracowanie jadłospisu ilościowego wymiennikowego lub jakościowego
  • jadłospis na cały okres diety
  • omówienie i odbiór podczas drugiej wizyty
Jadłospis spisywany w notatniku na tle zdrowej żywności

Kolejne wizyty

  • pomiary masy i składu ciała
  • analiza działania jadłospisu
  • wprowadzenie ewentualnych zmian do jadłospisu
  • zwykle co cztery tygodnie
Osoba stojąca na wadze

Pomiar składu ciała

  • pomiar składu ciała metodą bioimpedancji
  • dane o zawartości tkanki tłuszczowej, masy mięśniowej i wody dostępne w kilka sekund
  • pomiar z jego omówieniem
Płatność tylko gotówką